24 mai 2011

Beezag - Paid to Watch

ESTI PLATIT PENTRU A VIZIONA !!!
Ideea acestui site este sa strangi cat mai multe puncte. La 8000 de puncte poti scoate banii ( 8000 puncte - 8 $) . Poti sa vezi 10 videoclipuri pe zi, fiecare video vizionat valoreaza intre 20 si 1000 de puncte, depinde de fiecare reclama care trebuie vizionata !

Pentru a te putea inregistra trebuie sa urmezi intocmai pasii prezentati mai jos:


1. Ai nevoie de Internet Explorer ;
2.Descarci programul UltraSurf de aici : AICI
3.Deschizi programul , si dai pe butonul " home " o sa se deschida cu internet explorer, daca nu se deschide cu internet explorer nu-i nimic, inseamna ca merge si cu celelalte :).
4.Iti va intra pe pagina lor de suport .
5. Copiezi linku-l asta http://bit.ly/l6sllm ( l-am scurtat ca era prea mare) si il bagi in fereasta in care s-a deschis suportu de la UltraSurf.
6.Te inregistrezi acolo si la zipcode bagi : 90840 .


In caz ca nu va puteti inregistra urmand pasii de mai sus, dupa deschiderea programului UltraSurf intrati in Optiuni si debifati optiunea ( cea cum sa deschida cu internet explorer ) si dupaceea intrati in browserul principal si incercati sa va inregistrati din nou.


Alte informatii utile:
In timpul ce vezi fiecare reclama valabila din cont iti va aparea 2 numere in una din parti la un interval de timp, acele numere care apar in timp ce vizionezi trebuiesc retinute pentru a le completa la sfarsitul reclamei, acest lucru fiind necesar pentru a primi punctele. Acelasi procedeu sunt la toate video-urile valabile.
Va sfatuiesc sa in fiecare zi ! Nu strica niste dolarei in buzunar doar pentru a te uita la niste filmari cuprinse intre 2sec. si 2 min. !!!
Ora de resetare a site-ului este in fiecare zi la ora 03:00 , dupa care merg vizionate din nou video-urile disponibile.
Dupa efectuarea pasilor de mai sus tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va logati in account si sa incepeti sa vizionati videourile prezentate de ei. 
Mult succes !


In caz ca nu va descurcati puteti posta intrebarile mai jos la comentarii !

Mai jos aveti o dovada de plata !



Imagine
Imagine


2 comentarii:

  1. Daca isi dau seama ca sunt din Romania , mai trimit banii ? fiidnca la oras am pus New York(unde locuiesc).

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca fac verificari cand ceri plata si vede ca nu esti din America o sa suspende contul. Dar nu fac verificari la toata lumea asa ca sunt multi din afara Americii care au cont aici si au primit pana acum nenumarate plati. Cei care chiar sunt din America nu au nici un fel de problema, sunt platiti de fiecare data !

    RăspundețiȘtergere