Respondent Sondaje de Opinie

Cum să deveniţi membru

Înregistrarea e gratuită. Pentru a vă înregistra, tot ce trebuie să faceţi este să completaţi un formular de înregistrare, apoi veţi fi invitat să participaţi la diverse sondaje. Noi garantăm 100% anonimitatea dumneavoastră.

Recompensarea

Prin participarea dumneavoastră, completând chestionarul online, veţi fi recompensat cu puncte pe care le puteţi acumula şi echivala în bani. Când un anumit număr de puncte este atins, echivalentul acestora este transformat în bani şi veţi primi un bon valoric cadou.

Puncte

Ca o compensare pentru participarea dumneavostră la sondaje, askGfK vă va recompensa cu puncte de fiecare dată când luaţi parte la un sondaj. 1 punct valorează 0.1 ron (1000 lei vechi). Numărul de puncte diferă de la un chestionar la altul şi depinde de durata chestionarului. Numărul de puncte pe care îl primiţi pentru completarea chestionarului este hotarât la începutul acestuia. Noi vă vom recompensa corect pentru timpul consumat, deşi, fiecare utilizator răspunde puţin diferit. Drept urmare, este calculat un timp mediu înainte de a începe chestionarul, iar acest timp vă este afişat la începutul chestionarului. E posibil uneori să vă ia mai mult timp completarea unui chestionar decât în mod normal si alte ori mai puţin.

Fiecare chestionar completat este cotat cu un anumit număr de puncte care vă va fi indicat de la bun început. În funcţie de durata şi complexitatea sondajului, puteţi primi între 15 şi 150 puncte pe sondaj completat. Durata şi lungimea chestionarului variază de la un sondaj la altul.

Puteţi aduna oricât de multe puncte doriţi!

Când atingeţi nivelul de 1500 de puncte vi le puteţi transforma în bani. Dacă falsificaţi vreun chestionar, punctele vor fi anulate şi contul de membru vă va fi şters.

Ca membru, puteţi sa vă anulaţi contul oricând - dacă punctele acumulate sunt peste 1500, vă puteţi obţine banii pe acestea, altfel punctele se vor pierde in momentul anularii contului.

Sperăm sa rămâneţi cât mai mult în panel pentru a beneficia de avantaje asemenea tuturor membrilor din panelurile noastre asociate.


Trimite email la realbusiness1@yahoo.com cu TEXTUL SONDAJE pentru a primi o invitatie pe email. SUCCES!!!