Plati prin SMS

Crearea de servicii SMS este acum gratis .Fara comision initial. Fara taxe lunare.

Dovada de plata 2

Dovada de plata 1

Fortumo are 26412 furnizori de servicii, care au creat 69749 servicii-SMS, in 26 tari:
Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Rep Ceha, Polonia, Franta, Spania, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Estonia, Letonia, Lituania, China, Malaezia, Taiwan, Australia.Fortumo – cel mai usor mod de a crea servicii SMS!

In trecut, crearea de servicii SMS era dificila si presupunea costuri mari, iar obtinerea de venituri din aplicatii SMS era disponibila doar operatorilor de telefonie mobila si marilor corporatii. Serviciile SMS erau complexe din punct de vedere tehnologic si mari consumatoare de timp. Lucrurile insa s-au schimbat.

Prin Fortumo poti crea servicii SMS la fel de usor cum faci un blog.

Oricine, de la stundenti si lucratori la domiciliu pana la antreprenori web pot crea propriile servicii SMS in 5 minute si pot incepe sa incaseze venituri. Mai mult, serviciile Fortumo au un numar mare de caracteristici avansate si un sistem competitiv de impartire a veniturilor, reprezentand astfel o buna alegere pentru furnizorii de servicii SMS cu volum mare.

Crearea serviciilor SMS trebuie sa fie o activitate simpla si gratis, astfel incat tu sa ai mai mult timp si resurse pentru promovarea si imbunatatirea afacerii tale.

Fortumo nu este singura cale de a crea servicii SMS... dar este cea mai simpla!

INCEPE ACUM PRIN INSCRIEREA PE BANNERUL DE MAI JOS SI VEI PRIMI UN BONUS DE 5 EURO.Începe să faci profit prin SMS în 5 minute! Fără comision iniţial, fără taxe lunare. fortumo.com